FIRMAPROFIL

Colour Compagniet A/S tilbyder overfladebehandlinger på træ, plast, metal m.v. på både plane emner og 3D.

Overfladebehandlingerne hos Colour Compagniet A/S dækker syrehærdende lak, UV-lak, vandbaseret lak, bejse, olie mv.

Vores vision er at være den bedst kvalificerede og foretrukne virksomhed indenfor overfladebehandling af træ, plast og metal mv.

Vi tilbyder et højt niveau af fleksibilitet, kvalitet og service samt miljørigtig fremstilling. Vi vil være nyskabende – eksperimentere med nye metoder, materialer og løsninger til fordel for vore kunder. Colour Compagniet A/S har en strategi om øget vækst og tilgang af nye forretningsområder. Vi er altid åbne over for nye ideer, som vi sammen med vores kunder løser i fællesskab.

Colour Compagniet A/S står klar til at blive din totalleverandør på overfladebehandling, så du får én faktura på alt overfladebehandling.

Vi har et stærkt netværk med andre underleverandører, således at vi kan tilbyde totalløsninger fra bearbejdning incl. lakering til specialindpakning.

For os er kundernes tillid altafgørende, og den opnår vi ved altid at levere højkvalitets- og langtids-holdbare produkter til den aftalte leveringstid. 

Colour Compagniet har medvirket i TV-MidtVest serien "Fast Arbejde," og du kan se afsnittet her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Website by: TinX/dk
This page load time was 0.033 seconds
Designed by TinX/dk - www.tinx.dk